Free shipping above € 50 in NL

Ordered before 15:00 shipment the same day

Secure online payment with iDeal


Returns

Wanneer een of meerdere van de door u bestelde artikelen om welke reden dan ook niet bevallen, mogen ze binnen de ruilperiode van 14 dagen teruggestuurd worden.

 

De artikelen dienen onbeschadigd, met kaartjes en in originele verpakking teruggestuurd te worden. Vul op het meegezonden retourformulier de reden van retour in.
Doe de artikelen in een goede doos, plak deze dicht en voorzie de doos van de retoursticker.

 

Retourzending terugsturen

Breng de doos met retoursticker naar de door u gekozen verzender, bijvoorbeeld Postnl, DHL, Kiala, etc. Hier ontvangt  u na betaling een verzendbewijs met Track & Trace code. Bewaar dit bewijs goed. Hiermee kunt u het pakket volgen en zien wanneer het bij ons aankomt. Heeft u bij uw bestelling al € 4,95 verzendkosten betaald? Dan worden deze € 4,95 verzendkosten aan u terug betaald indien u artikelen retourneert. Dit gebeurt samen met de terugbetaling van de geretourneerde artikelen.

 

Terugbetaling

Na ontvangst van uw retourzending wordt het terug te ontvangen bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen drie weken aan u overgemaakt. Wij gebruiken hiervoor de door u gekozen betaalmethode; een creditcard betaling zal bijv. worden teruggestort op uw creditcard.

We accept the following payment options:

Store locator