Inloggen / Registreren

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Wachtwoord vergeten

Voer het e-mailadres in waarmee je een gratis persoonlijk account wilt aanmaken. Je ontvangt dan per e-mail met een link waarin je een wachtwoord kan aanmaken

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Vul wachtwoord bevestiging in

Winkelwagen inhoud

030136-T691
030113-T1730
030134-T799
030160-T1990

Nieuw!

Roberto Sarto - Dameskleding - officiŽle webshop

Bekijk de collectie van Roberto Sarto

Roberto Sarto is een echt Nederlands damesmodemerk, dat behalve in Nederland ook verkocht wordt in Duitsland en België. Het merk maakt deel uit van Sarto Fashion. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en heeft zich altijd gespecialiseerd in de betere damesbonneterie. Tegenwoordig bestaan de collecties uit een breder aanbod in jersey- en knitted tops, aangevuld met woven items.

Roberto Sarto modellen werden oorspronkelijk uitsluitend geproduceerd in Italië, maar sinds jaren ook in diverse landen daarbuiten. Een juiste mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit vormt bij Roberto Sarto altijd het uitgangspunt. Onze RS Sports & Roberto Sarto Collection bestaat uit comfortabele, stijlvolle damesmode, met zowel een vrouwelijke als sportieve styling.  Altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, met de grootste zorg gekozen. Combineerbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel! Op de pagina lookbook vind u meer inspiratie op het gebied van set combinaties.

 

Roberto Sarto prints en kleuren:

Roberto Sarto, voor de vrouw die goed verzorgd én eigentijds gekleed wil gaan. Zoals ieder seizoen zijn onze collecties opgebouwd in kleurthema´s. Binnen deze thema´s vind je alles wat actueel is op modegebied, passend vertaalt, terug in de collecties. Kleur is een herkenbare factor binnen Roberto Sarto Collection.

Onze Roberto Sarto collectie Najaar 2020 heeft 3 verschillende thema´s.

1 Dark Coco: De heldere blauwe Wintersky in combinatie met Pearl, Chestnut en Black Coffee of Navy zien we terug in dierenprints gecombineerd met grafische dessins en diverse ruiten.

2 Earth & Fire: Hier overheersen de warme kleuren zoals Terracotta, Rust en Camel in combinatie met Black. Deze worden toegepast in diverse ruitdessins en bloemenprints.

3 Indian Forest: De combinatie van Dark Olive met Lime accenten en het krachtige Bright Blue komt tot uiting in Paisley- en Pied de Poule-motieven, aangevuld met schilderachtige bloemdessins.

Bekijk ook eens de Nieuws pagina van Roberto Sarto voor een fraaie impressie van onze laatste berichten op social media.

 

Kwaliteiten:

Voor T-shirts werken wij met hoogwaardige katoen en viscose met een klein percentage elasthan. Deze zorgt ervoor dat het artikel mooi in model blijft en goed zit. Daarnaast zijn er shirts in structuurkwaliteiten, zoals fijne rib in gekamde katoen, en jacquard jersey´s.
Voor gebreide items gebruiken we garens in een juiste mix van natuurlijke en synthetische vezels. Soms ook voorzien van elasthan voor nog meer draagcomfort.                     
Zachte viscose/polyamide voor uni´s en prints, bouclé´s, cotton/acrylic voor uni´s en jacquards, en niet te vergeten de mohairblends en 100% merino super fine.