Inloggen / Registreren

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Wachtwoord vergeten

Voer het e-mailadres in waarmee je een gratis persoonlijk account wilt aanmaken. Je ontvangt dan per e-mail met een link waarin je een wachtwoord kan aanmaken

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Vul wachtwoord bevestiging in

Winkelwagen inhoud

020101-S1010
020116-S1160
020105-S1001
020111-S1100

Nieuwe Collectie!

Roberto Sarto - Dameskleding - officile webshop

Bekijk de collectie van Roberto Sarto

Roberto Sarto is een echt Nederlands damesmodemerk, dat behalve in Nederland ook verkocht wordt in Duitsland en België. Het merk maakt deel uit van Sarto Fashion. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en heeft zich altijd gespecialiseerd in de betere damesbonneterie. Tegenwoordig bestaan de collecties uit een breder aanbod in jersey- en knitted tops, aangevuld met woven items.

Roberto Sarto modellen werden oorspronkelijk uitsluitend geproduceerd in Italië, maar sinds jaren ook in diverse landen daarbuiten. Een juiste mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit vormt bij Roberto Sarto altijd het uitgangspunt. Onze RS Sports & Roberto Sarto Collection bestaat uit comfortabele, stijlvolle damesmode, met zowel een vrouwelijke als sportieve styling.  Altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, met de grootste zorg gekozen. Combineerbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel! Op de pagina lookbook vind u meer inspiratie op het gebied van set combinaties.

 

Roberto Sarto prints en kleuren:

Roberto Sarto, voor de vrouw die goed verzorgd én eigentijds gekleed wil gaan. Zoals ieder seizoen zijn onze collecties opgebouwd in kleurthema´s. Binnen deze thema´s vind je alles wat actueel is op modegebied, passend vertaalt, terug in de collecties. Kleur is een herkenbare factor binnen Roberto Sarto Collection.

Onze Roberto Sarto collectie Voorjaar '21 heeft drie verschillende kleurthema's

Blue Horizons: Het nieuwe voorjaar starten we met het stralende Bright Blue, zachte Light Blue in compinatie met de warme neutrale Cappuchino. De dessins zijn geïnspireerd op batik en tie dye technieken.

Mint fullness: Bright Green in combinatie met de actuele kleuren Mint Green en Crocus worden ondersteund door Olive en Dark Olive accenten. Schilderachtige bloem & bladdessins, vervreeemde dierenprints en poinilistische prints bepalen dit thema.

Desert Rose: In het derde thema zien we Bright Rose, Light Pink, in combinatie met Sand en Navy vooral toegepast in vervaagde florale dessins en kleine grafische prints.

Bekijk ook eens de Nieuws pagina van Roberto Sarto voor een fraaie impressie van onze laatste berichten op social media.

 

Kwaliteiten:

Voor T-shirts werken wij met hoogwaardige katoen en viscose met een klein percentage elasthan. Deze zorgt ervoor dat het artikel mooi in model blijft en goed zit. Daarnaast zijn er shirts in structuurkwaliteiten, zoals fijne rib in gekamde katoen, en jacquard jersey´s.
Voor gebreide items gebruiken we garens in een juiste mix van natuurlijke en synthetische vezels. Soms ook voorzien van elasthan voor nog meer draagcomfort.                     
Zachte viscose/polyamide voor uni´s en prints, bouclé´s, cotton/acrylic voor uni´s en jacquards, en niet te vergeten de mohairblends en 100% merino super fine.