Favorieten

Inloggen / Registreren

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Wachtwoord vergeten

Voer het e-mailadres in waarmee je een gratis persoonlijk account wilt aanmaken. Je ontvangt dan per e-mail met een link waarin je een wachtwoord kan aanmaken

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Vul wachtwoord bevestiging in

Winkelwagen inhoud

420116-J1170
420115-J1140
420114-J1170
420118-J1170

Nieuwe collectie RS Sport

Follow us on Instagram!

Roberto Sarto - Dameskleding - officiële webshop

Bekijk de collectie van Roberto Sarto

Roberto Sarto is een echt Nederlands damesmodemerk, dat behalve in Nederland ook verkocht wordt in Duitsland en België. Het merk maakt deel uit van Sarto Fashion. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en heeft zich altijd gespecialiseerd in de betere damesbonneterie. Tegenwoordig bestaan de collecties uit een breder aanbod in jersey- en knitted tops, aangevuld met woven items.

Roberto Sarto modellen werden oorspronkelijk uitsluitend geproduceerd in Italië, maar sinds jaren ook in diverse landen daarbuiten. Een juiste mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit vormt bij Roberto Sarto altijd het uitgangspunt. Onze Roberto Sarto Collection bestaat uit comfortabele, stijlvolle damesmode, met zowel een vrouwelijke als sportieve styling.  Altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, met de grootste zorg gekozen. Combineerbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel! Op de pagina lookbook vind u meer inspiratie op het gebied van set combinaties.

 

Roberto Sarto prints en kleuren:

Roberto Sarto, voor de vrouw die goed verzorgd én eigentijds gekleed wil gaan. Zoals ieder seizoen zijn onze collecties opgebouwd in kleurthema´s. Binnen deze thema´s vind je alles wat actueel is op modegebied, passend vertaalt, terug in de collecties. Kleur is een herkenbare factor binnen Roberto Sarto Collection.

Roberto Sarto Collection heeft verschillende kleurthema's. Deze kun je vinden onder de photo gallery.

Bekijk ook eens de Nieuws pagina van Roberto Sarto voor een fraaie impressie van onze laatste berichten op social media.

 

Kwaliteiten:

Voor T-shirts werken wij met hoogwaardige katoen en viscose met een klein percentage elasthan. Deze zorgt ervoor dat het artikel mooi in model blijft en goed zit. Daarnaast zijn er shirts in structuurkwaliteiten, zoals fijne rib in gekamde katoen, en jacquard jersey´s.
Voor gebreide items gebruiken we garens in een juiste mix van natuurlijke en synthetische vezels. Soms ook voorzien van elasthan voor nog meer draagcomfort.                     
Zachte viscose/polyamide voor uni´s en prints, bouclé´s, cotton/acrylic voor uni´s en jacquards, en niet te vergeten de mohairblends en 100% merino super fine.