Favorieten

Inloggen / Registreren

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Wachtwoord vergeten

Voer het e-mailadres in waarmee je een gratis persoonlijk account wilt aanmaken. Je ontvangt dan per e-mail met een link waarin je een wachtwoord kan aanmaken

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Vul wachtwoord bevestiging in

Winkelwagen inhoud

Over Roberto Sarto


Over ons

Roberto Sarto is een echt Nederlands damesmode merk, dat momenteel wordt verkocht in Nederland, België, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Het merk maakt deel uit van de Sarto Fashion groep. Dit bedrijf creëert en verkoopt ook twee andere damesmerken Poools en Anotherwoman. Sarto Fashion is opgericht in 1947. Sinds het begin is onze ambitie: mode van hoge kwaliteit!

 

ROBERTO SARTO COLLECTIE

Tegenwoordig bevat de collectie een breed scala aan jersey´s en breisels, vooral tops met aanvullend rokken, jurken en jasjes om gemakkelijk te combineren. De modellen van Roberto Sarto werden aanvankelijk geproduceerd in Italië, maar sinds jaren in verschillende landen, vooral in Europa. De juiste mix bereiken van kwaliteit, prijs, pasvorm en mode is onze dagelijkse uitdaging. Onze collecties bevatten zowel sportieve als elegante items. Altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, met de grootste zorg geselecteerd. "Mix & match", het combineren van onze items, is één van onze grootste prioriteiten. Neem een kijkje en vind je inspiratie in ons Lookbook op de Webshop.

 

KWALITEIT

Onze t-shirts zijn gemaakt van hoogwaardige jersey´s in katoen of viscose met een klein percentage elastaan. Dit zorgt voor vormbehoud van de kleding, ook na regelmatig dragen en wassen. Behalve onze single jersey´s, ontwikkelen we rib-, structuur- en jacquard jersey´s. Allemaal in uni en geprinte versies. Onze breisels zijn gemaakt met kwaliteitsgarens van natuurlijke vezels of een mix van natuurlijke / synthetische vezels en, indien nodig, met wat elastaan voor meer comfort en stabiliteit. Roberto Sarto maakt geen fast-fashion, maar biedt hoogwaardige kledingstukken waar je lang plezier van zult hebben.